September 2022 – A4 Den Hoorn, Woudselaan

50 keer A4 Den Hoorn, Woudselaan

Op 11 juli 2022 kwamen Nederlandse burgers in Den Hoorn in actie ter steun aan de boeren, die via leugens over stikstof en CO2 door de overheid van hun land gejaagd worden. Het is de elite kennelijk een doorn in het oog dat boeren land bezitten. Het doel is de boeren van hun land verjagen om hier vervolgens huizen te bouwen. Niet met het mooie smoesje om het voor starters mogelijk te maken om op zichzelf te gaan wonen, maar om de nep-vluchtelingen te gaan huisvesten in de Tristate-City (www.tristatecity.nl/).

De Nederlandse overheid heeft in achteraf kamertjes, buiten het zicht (en parlementaire controle om) bepaald -volledig tegen de wens van de bevolking in- dat Nederland 1 grote betonnen stad moet worden, waar 45 miljoen mensen gaan wonen. Deze mensen zullen gevoed gaan worden met genetisch gemanipuleerd fabrieksvoedsel. Voor de boer is geen plaats meer.

Onacceptabel voor de meeste Nederlanders zodra zij zich bewust zijn van deze valse fascistische plannen. En dus staan er Nederlandse burgers door het hele land boven de snelwegen. Begonnen in het Noorden van het land, opgepakt in het Westen, eerst in Hellevoetsluis en groot gemaakt door dagelijks te protesteren op de A4 bij Nieuw Vennep en later ook dagelijks in Den Hoorn en Eindhoven, maar ook op tal van andere plaatsen boven de wegen. 

Bij de 50e editie in Den Hoorn sloten de boeren massaal aan, door alle lantaarnpalen in de wijde omgeving te voorzien van een omgekeerde vlag en met trekkers en hoogwerkers deel te nemen aan het protest.

TV West deed verslag van deze bijzondere demonstratie.

 

Uitgelicht