September 2022 – A4, Den Hoorn, Woudselaan

Agent sluit zich aan bij demonstratie boven de a4

Het is zover! De eerste agent sluit zich aan bij de demonstraties tegen het regeringsbeleid en ter steun aan de boeren. Geheel vrijwillig ging de betreffende agent bij de omgekeerde vlag staan en deed actief mee door te zwaaien naar het aankomende verkeer.

Vanaf 11 juli 2022 staat een groep burgers dagelijks op het viaduct boven de A4 bij Den Hoorn. Zij staan daar om de mensen bewust te maken dat de overheid tegen hen liegt op tal van gebieden en ter steun aan de boeren die door de overheid op basis van leugens, valse rapporten, gekochte onderzoeken van hun land gejaagd worden.

De gehele zomer hebben hier mensen gestaan om steun te betuigen. Met enige regelmaat kwamen agenten langs om te kijken of alles ordelijk verliep, wat ook het geval was. Maar nu is het dan zover de eerste agent toont openlijk zijn steun aan de actie door er aan deel te nemen

Update

Richard van Beem en Nick van der Zwan troffen op een later moment deze agent aan toen hij met een mobiele flits-installatie stond te controleren op het gebruik van de mobiele telefoon achter het stuur. Een belangrijke taak voor een veilige situatie op de weg. Sportief als wij zijn, spraken we deze agent aan en vroegen hem naar de reacties op bovenstaand filmpje. De betreffende agent gaf aan dat hij er wel om kon lachen, maar dat zijn meerderen hem gevraagd hadden of hij aangifte tegen ons wilde doen. Ik zou niet weten welk strafbaar feit hier gepleegd zou zijn en de bewuste agent vond dat ook niet nodig. Maar zo zie je dus hoe triest het inmiddels gesteld is met onze politie dat ze hiervoor al aangifte zouden willen doen.

Uitgelicht