September 2022 – A4 Den Hoorn, Woudselaan

Agenten maken zich schuldig aan deportatie van ongewenste burgers

Vanaf 11 juli 2022 staan burgers op het viaduct aan de Woudselaan in Den Hoorn boven de A4. Zij staan daar ter steun aan de boeren, die op onrechtmatige wijze (met leugens over stikstof en CO2) van hun land gejaagd worden. Ook staan zij daar om de via de TV in hypnose verkerende burgers wakker te schudden voor de leugens van de overheid op tal van gebieden. 

Na de 50e editie en het grote succes waarbij de boeren en burgers zich verenigden kon een reactie van de fascistische overheid natuurlijk niet uitblijven. Met een brief vol met leugens probeert de Burgemeester van Midden-Delfland (een Gemeente waar vrij veel boerenbedrijven zich bevinden) het protest de kop in te drukken door de demonstraties niet te faciliteren, wat zijn wettelijke taak is maar te frustreren door de demonstranten te verjagen naar een carpoulestrook midden in een weiland waar niemand je ziet.

Ook dit kan weer gezien worden als het schenden van de grondwet, het schenden van mensenrechten en het plegen van staatsterreur op vreedzame demonstranten.

Uiteraard laten de demonstranten zich niet wegjagen  en blijven zij keer terugkomen aangezien het hier grondrechten en mensenrechten betreft die zij zich niet laten afpakken door corrupte politici.

 

Uitgelicht