Maart 2022 – Den Haag, Binnenhof

ACAB TV confronteert 3 ministers

Het bewijs stapelt zich op dat de bevolking van ons land is voorgelogen over de pandemie. De regels zijn aangepast zodat er makkelijker een pandemie uitgeroepen kon worden en het doel daarvan is te komen tot een wereld-dictatuur.

Nu weten wij wakkeren dat omdat wij niet bevattelijk zijn voor manipulatie en misleiding en wij dus op zoek gingen naar de waarheid. Natuurlijk is er in die zoektocht ook een hoop desinformatie verspreid allemaal met als doel om het mensen lastig te maken om tot de waarheid door te dringen.

Feit is dat we zijn voorgelogen. Feit is dat er een experimenteel vaccin -dat niet voldoende is getest- aan de gehele bevolking is opgedrongen als “oplossing” voor een bewust ontwikkeld en verspreide virusinfectie. 
Dat is een directe schending van de code van Neurenberg, een directe schending van mensenrechten en dus is het gerechtigd om dan te denken in de richting van een Tribunaal, het enig juiste instrument van berechting voor de grootste misdaden uit de geschiedenis van de mensheid.

ACAB TV met Eldor van Feggelen als interviewer confronteert 3 ministers met de vraag of zij zich voor een Tribunaal zullen melden als zij daar voor gedaagd zullen worden.

Uitgelicht